top of page
  • doringheorghe32

Curs Accesare Fonduri Europene Incepatori

Invata sa scrii singur cererea de finantare si sa accesezi fonduri nerambursabile participand la cursul organizat de firma de consultanta Neotrust: Curs Accesare Fonduri Europene Incepatori. Datorita situatiei pandemice actuale acest curs se desfasoara doar in sistem online, prin video-conferinte. Spre deosebire de alte cursuri de pe piata aici nu vei gasi teoria fondurilor europene ci chiar vei invata sa elaborezi singur cereri de finantare, sa le depui si sa accesezi fonduri nerambursabile. Vor fi abordate linii de finantare de complexitate redusa, potrivite pentru incepatori in domeniul accesarii de fonduri europene. Te vei familiariza cu platforma IMM RECOVER si modulele acesteia, precum si alte elemente cheie: verificarea eligibilitatii, verificarea documentelor necesare elaborarii cererii de finantare, inregistrarea beneficiarilor pe platforma, cererea de finantare, depunerea, semnarea contractului de finantare, procesul de contestatie, implementarea. Invata sa scrii cereri de finantare si sa accesezi fonduri europene nerambursabile!

Cursul de Accesare Fonduri Europene pentru Incepatori se desfasoara in sistem de video-conferinta, prin intermediul aplicatiei Zoom. Cursul este structurat pe o durata a 5 ore si isi propune sa va familiarizeze cu practica accesarii de fonduri europene nerambursabile pe linii de finantare de complexitate redusa, potrivit pentru incepatori. Cursul acopera toate etapele necesare, prin studii de caz si exemple practice. Cursantii se vor familiariza cu platforma IMM Recover. In cadrul cursului vei invata cum sa elaborezi cereri de finantare si sa accesezi fonduri europene, precum si cum sa efectuezi implementarea acestora.

De ce sa alegi Cursul de Accesare Fonduri Europene Nerambursabile pentru Incepatori?

Cursul de Accesare Fonduri Europene pentru incepatori este unul dintre cursurile pactice in urma caruia ramai cu abilitatea de a scrie singur scrie singur cereri de finantare, de asemenea te vei familiariza cu toti pasii necesarei pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile pe linii de finanare/apeluri de complexitate scazuta. Este cursul perfect cu care sa incepi daca doresti sa iti faci o cariera de consultant, sau daca odresti sa accesezi fonduri pentru afacerea ta. Cursul a fost gandit ca un instrument util pentru transformarea unui task complex in-unul simplu prin toolurile care sunt oferite si care simplifica actiuni de complexitate crescuta. Asadar ne-am dorit ca la finalul cursului sa auzim din partea cursantilor expresii de genul “Pai nu e asa de greu!” De ce sa ne alegi pe noi pentru acest curs? Pentru ca suntem o firma de consultanta a carei activitate principala este de a elabora, depune, implementa si monitoriza proiecte pe fonduri europene, nu suntem o firma de training care preda notiuni invatate in alta parte, ci predam ceea ce stim si ceea ce facem. Suntem la curent cu toate liniile de finantare, avem proiecte in lucru si in implementare. Asadar la intrebarile tale din cadrul cursului iti raspunde un consultant care cunoaste toate tips and tricks ale elaborarii de proiecte, este la curent cu liniile actuale de finantare si care iti poate impartasi din experienta sa.

Cu ce difera ” Cursul de Accesare Fonduri Europene Nerambursabile Incepatori” de “Cursul de Proiecte Fonduri Europene – Scriere si Accesare” ? Cele doua cursuri sunt complementare. Cursul de Acesare Fonduri Europene pt Incepatori acopera pasii necesari pentru accesare de fonduri europene pe linii de finantare/ apeluri de complexitate scazuta, fiind potrivit pentru cei care nu au mai facut niciodata proiecte pe fonduri europene, nu au mai elaborat cereri de finantare. In general aceste programe pe care veti exersa in cadrul cursului implica elaborarea si depunerea unei cereri de finantare. Curs Proiecte Fonduri Europene – Scriere si Accesare acopera pasii necesari pentru accesare fonduri europene pe linii de finantare / apeluri de complexitate medie. Aceste linii de fianantare implica pe langa cererea de finantare si : elaborarea unui buget, a unui plan de afaceri si a previziunilor fiananciare. Cursantii vor exersa asadar sa scrie / sa elaboreze toate aceste docuemnte necesare liniilor de fianntae de complexitate medie.


12 views0 comments
bottom of page